Even Voorstellen

In het mooie pittoreske buitengebied van Geesteren (Gelderland), vind je Kindness For All Animals Foundation (KFAAF), een stichting die een veilig thuis vormt voor dieren in nood in de Benelux.

Dieren die bij ons op de zorgboerderij wonen zijn chronisch ziek, hebben een lichamelijke of visuele beperking, zijn incontinent, oud, dement of hebben teveel meegemaakt waardoor ze niet te herplaatsen zijn. Hier krijgen ze een gouden mand of stal. Ze worden ondergedompeld in liefde en krijgen wat ieder dier verdient: respect en de aangepaste zorg die ze nodig hebben. De dieren leven bij ons in een zo natuurlijk mogelijke omgeving, waarin ze hun natuurlijke gedrag maximaal kunnen vertonen. Hierdoor kunnen ze zich gemakkelijker aanpassen aan hun nieuwe levensomstandigheden. Dieren die als huisdieren bekend staan, leven bij ons in huiselijke kring. De zorgboerderij is aangepast voor dieren met een speciale handicap.

Daarnaast bemiddelen wij voor dieren die gezond zijn en door omstandigheden herplaatst moeten worden. Deze dieren blijven bij de huidige eigenaar – indien nodig met ondersteuning van KFAAF als het gaat om de dagelijkse verzorging en medische kosten — totdat er een nieuw thuis voor ze gevonden is. In urgente gevallen worden dieren tijdelijk bij gastgezinnen geplaatst.