Vanaf 25 mei 2018 veranderen de regels die over het gebruik van jouw (persoons)gegevens gaan. Deze regels hebben te maken met jouw privacy. Maar wat houdt dit precies in? Hieronder hebben we in het kort uiteen gezet hoe wij (persoons)gegevens omgaan die met ons gedeeld worden, de controle die je daar over hebt en wat we doen om je gegevens te beschermen.

  • Wij verzamelen alleen de minimale noodzakelijke (persoons)gegevens van mensen die via onze site een formulier invullen of een intake formulier invullen omdat ze een interesse hebben om een dier te adopteren.
  • Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld.
  • Nadat een adoptieprocedure is afgerond, worden alle gegevens die mensen met ons gedeeld hebben verwijderd.
  • Alleen op verzoek van de betreffende persoon zullen wij (persoons) gegevens van deze desbetreffende persoon op file houden – dit in het geval deze persoon op een wachtlijst wil komen te staan voor de adoptie van een specifiek dier.
  • Je kunt daarnaast op elk gewenst moment een verzoek indienen om je persoonlijke gegevens op te vragen die wij in bewaring hebben en deze te laten verwijderen.
  • Wij gebruiken de laatste technologie├źn en software.
  • Wij beschermen onze computers tegen malware, virussen, cryptoware en hacking software.
  • Alleen mensen werkzaam bij KFAAF die toegang tot je gegevens nodig hebben om hun werk te kunnen doen, krijgen toegang tot je gegevens.